קריפטו אחד בשבוע, 10-16.6 : סיכום שבוע המלחמה בין ישראל לאיראן

קריפטו אחד בשבוע מבית ביטס אוף גולד📱

השבוע סיכמנו לכם את אירועי המלחמה שפרצה במפתיע; השפעותיה על השווקים הגלובליים וגם איך התנהג  שוק הקריפטו הישראלי מיד בתחילת המלחמה, לצד זה, סקרנו איך זמני משבר דומים השפיעו בעבר על השוק.

קחו 5 דקות והאזינו לחדשות השבוע בשוק הקריפטו, עדכון  המלחמה בין ישראל לאיראן.שיחה קצרה וקולעת בעברית, בעזרת טכנולוגיית AI חדשה, שתסכם לכם בכמה דקות את כל החדשות של השבוע האחרון בשוק הקריפטו. אנחנו כאן, גם בזמנים מאתגרים אלו, כדי ללוות אתכם ולעשות לכם סדר בכל מה שחשוב לדעת.  

פרק 4 של הפודקאסט של ביטס אוף גולד, דן בהשפעת הסכסוך ישראל-איראן על שוקי המטבעות הקריפטוגרפיים. מיקרופון עם ביטקוין עליו מוצג באופן בולט, יחד עם כפתורי שליטה בנגן אודיו וחותמת זמן של 10-16.6.25.

האזינו לפודקאסט היכן שתבחרו

שתפו

חיפוש בבלוג

חפשו בבלוג שלנו וגלו כתבות, מדריכים ועדכונים חמים על קריפטו, פיננסים והעולם הכלכלי. הקלידו מונח רלוונטי ולחצו חיפוש!